Брад Пит  беше изненадан от изобилието от оборудване на Международната

...
Брад Пит  беше изненадан от изобилието от оборудване на Международната
Коментари Харесай

Арт лупа

Брад Пит 

беше сюрпризиран от изобилието от съоръжение на Международната галактическа станция. НАСА реализира пряк диалог сред артиста и астронавта Ник Хейг, който е там. Този уикенд на огромен екран в Съединени американски щати ще излезе филм с присъединяване на Брад Пит " До звездите ". В историята героят на артиста пътува в далечни галактики в търсене на татко си, който изследва космоса и изчезва преди доста години. " Ще ви кажа, нашият транспортен съд (във филма) беше малко по-чист. Знаете ли, че всичко към вас е по стените? " - беше първото нещо, което Пит попита астронавта, оповестиха организациите. 

Фронтменът на рок групата " Карс " Рик Окасек 

бе открит мъртъв в апартамент в Ню Йорк. Полицията заяви, че е дала отговор на незабавно позвъняване, след което единствено е била установена гибелта на 75-годишния артист. Няма признаци на принуждение и нахлуване. Причината за гибелта на рокера ще бъде избрана след аутопсията. Най-популярните шлагери на " Карс " от края на 70-те и 80-те включват Just What I Need, Shake It Up и Drive. Групата влезе и в Залата на славата на рокендрола предходната година.

В Словашко посолство в София 

се провежда интернационално поетично четене на 25.09. от 19 часа " Словакия и светът на поезията ", оповестиха оттова. Четенето е част от плана " София - метафори " ( Sofia Metaphors) на Иван Христов и Теодора Станкова. От България вземат участие Кристин Димитрова, Петър Чухов, Иван Христов, Хайри Хамдан и Николай Бойков, от Велкобритания - Том Филипс. От Словакия ще се включат  Мартина Стракова и Мартин Солотрук.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР